Zwanenhals-rekker

  • Strakke, moderne uitstraling
  • De doek is eenvoudig te verwisselen
  • Maximale ruimte op de doek voor uw print
  • Betere grip dan standaard spanners
Downloads
Productbeschrijving
De zwanenhalsrekker is een stevige, veelzijdige spanner die maximale printruimte op de doek biedt en voor veel grip zorgt.
Meer informatie

Offerten aanvragen

Helaas zijn de prijzen voor dit product nog niet toegevoegd.
Vraag direct een offerte aan en wij reageren zo snel mogelijk.

Productinformatie

Spanner voor strak resultaat

Een zwanenhalsrekker is een spanner met een strakke, moderne look. De spanner heeft een spinhaak die doet denken aan een zwanenhals, vandaar de naam. Het zwarte spantouw rondom de doek zorgt voor een strakke uitstraling die past bij elke print. 


Maximale ruimte op de doek, ideaal voor kleine frames

Een zwanenhalsrekker span je kort op het frame. Hierdoor blijft er meer ruimte over op de doek voor je print. Vooral bij kleine frames levert dit merkbaar verschil, de zwanenhalsrekker is in zo'n geval de ideale optie. 


Meer grip dan normale spanners

De zwanenhalsrekker heeft nog een voordeel: hij heeft meer grip dan gewone spanners. Ook bij stevige wind of regen blijft de doek mooi op zijn plek in het frame. Tegelijk is de doek eenvoudig te verwisselen, handig als je meerdere doeken in één frame wil gebruiken.


 

Doeken geschikt voor zwanenhalsrekkers

Veel van onze doeken zijn geschikt voor zwanenhalsrekkers. Onder meer de Banner 510 en Banner 610, de speakerdoek, meshdoek, steigerdoek en onze voordelige budget banner. Wil je de zwanenhalsrekkers gebruiken, kies dan voor ringen als afwerking. 

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis drukhoek account.