Spotlight Alkmaar dé hotspot van het Scharlo in Alkmaar

Posted By: admin

Published to Nieuws on Jan 11, 2018

blog_post_1


Als je een klein beetje bekend bent in en rondom Alkmaar dan kan het je bijna niet ontgaan zijn dat er sinds een aantal maanden een nieuwe hotspot zit. De naam van deze te gekke plek is Spotlight en biedt ontbijt, lunch, koffie en borrel. Je kunt er lekkere broodjes en koffie’s to go halen.


Drukhoek heeft van Spotlight de opdracht gekregen om ervoor te zorgen dat alle producten die gedrukt moesten worden te maken. Wij hebben ervoor gezorgd dat de stickers, de koffiebekers to-go, de lichtbak, de menupanelen en de panelen met eigen (kunst)ontwerp nu staan te pronken bij Spotlight Alkmaar. 


De letterstickers die Drukhoek heeft gemaakt voor deze opdracht zijn in contouren gedrukt. Dit wil eigenlijk zeggen dat de letters als 'afbeeldingen' worden gezien. Hierdoor kan er niets worden gewijzigd en worden de teksten precies zo gedrukt als hoe de klant dit graag wil. De letterstickers zijn vervolgens gebruikt voor de terraswanden. Zoals ook duidelijk op de foto van het terras is te zien, staan de letterstickers ontzettend stijlvol! Het is direct duidelijk van wie het terras is, zonder dat het schreeuwerig overkomt. Wij zijn dan ook erg trots op dit resultaat. Ook hebben wij deze prachtige sticker met het Spotlight logo ontworpen. De vinylstickers zijn gemaakt van PVC en zelfklevend. Hier staat 'ie ontzettend gaaf op de muur.


Daarnaast hebben wij ook te gekke panelen gemaakt. Deze panelen zijn bedrukt met de menukaart van Spotlight. Doordat de menukaart op een zwarte achtergrond is gedrukt, lijkt het bijna of het een krijtbord is. De panelen zijn bedrukt met witte tekst, deze steken mooi af tegen de zwarte achtergrond. Het paneel is gemaakt van forex. De bedrukking komt zo haarscherp over.


Speciaal voor Spotlight hebben wij ook koffiebekers laten bedrukken. Deze koffiebekers zijn makkelijk mee te nemen voor onderweg. De witte beker met zwarte dop passen perfect in het thema van Spotlight. Uiteraard zijn de koffiebekers bedrukt met het logo van Spotlight. De bedrukte koffiebekers zijn op het moment nog niet op de website te bestellen. In de toekomst komen deze er uiteraard wel op. Mocht u ze toch willen, neem dan even contact met ons op dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij hebben persoonlijk met Spotlight afgesproken zodat wij de mogelijkheden konden bespreken. Zo is er direct duidelijk wat er precies moet gebeuren, en hoe de klant precies wil dat het eruit komt te zien.

Ben je benieuwd geworden naar Spotlight? Neem dan eens een kijkje op www.spotlightalkmaar.nl of bezoek hun FacebookpaginaTags: Print