Drukhoek.nl maakt een uniek product voor JE Haar Alkmaar

Posted By: admin

Published to Nieuws on Jan 11, 2018

blog_post_2

Dat Drukhoek een fantastisch groot assortiment heeft is natuurlijk algemeen bekend. Het is dan ook niet gek dat wij benaderd werden door kapperszaak JE Haar Alkmaar. Zij wilden graag een prachtige lichtbak voor aan de gevel. In plaats van de standaard lichtbak, hebben wij samen met JE Haar Alkmaar een uniek product gecreëerd. Maar wat maakt deze lichtbak dan zo uniek? Hij is niet in de standaardvorm gemaakt. Er is in plaats daarvan gekozen voor een opvallend model. 

Voor het frame is een lichtbak van Heineken gebruikt. De plaat in de lichtbak heeft een diameter van 80 centimeter en hij heeft een rubberen strip aan de binnenkant van het frame zodat hij waterdicht blijft. Drukhoek heeft de op maat gemaakte lichtbakplaat geleverd met, uiteraard, het unieke logo van JE Haar Alkmaar. Nu valt de kapperszaak extra op, zelfs in het donker ;)! 

Ben je nu ook enthousiast geworden naar zo'n toffe lichtbak en wil je deze bestellen? Met dit eenvoudige stappenplan heb jij binnen no-time je lichtbakplaat binnen. 

Stap 1: Als je net zoals JE Haar een te gekke, unieke lichtbak wilt, heb je een Heineken lichtbak nodig. Deze frames zijn heel eenvoudig en voor een mooie prijs te verkrijgen op Marktplaats.
Stap 2: Verwijder de oude panelen uit het frame en maak het frame grondig schoon voor het mooiste effect.
Stap 3: Bestel via Drukhoek.nl of via email jouw lichtbakplaat in de juiste maat en deze wordt speciaal voor jou gemaakt.
Stap 4: Voor het allermooiste effect, plaats je een lichtstrip in het frame van de lichtbak.
Stap 5: Plaats de lichtbakplaat in de rubberen strips van het frame, zo blijft 'ie waterdicht.
Stap 6: Bevestig het frame aan de gevel van je pand en je hebt een depersonaliseerde, unieke eyecatcher. Niemand die nog om jou en je bedrijf heen kan.


Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar jou eindproduct. Stuur een foto naar ons op met het eindresultaat en wie weet krijgen jullie een mooi plekje op onze website.

Tags: